onsdag 19 oktober 2011

Väckning 0540, snooze till 0545.

Vädret har busat inatt. 4mm i regnmätar´n, som sedan blåste ner från fågelbadet. Ida infann sig med släp 0655. Jag följde med till Kalaträ, där vi hämtade resterande takpanel och lister. Ida kommer att, med lite träning, bli en fena på att backa med släp. Virket låg i ett paket som väntade i plåtförrådet, så vi lastade och skyddade med en plastfolie. I Svensbyn vid Vallen, ville Ida stanna och titta till surrning och täckning. Det är ju så man skall göra. Väl framme på Norrbyvägen 13, backade hon från vägen och in i garaget och som sagt - övning gör mästare.
Efter att ha krokat av släpet på Fagerudden, körde Ida mig hem till Gun-Britt. Vi åkte direkt till Öjebyns Vårdcentral för att få influensasprutan. Det var ingen kö och nu är det gjort för denna gång.
Efter lunch och byte till sångarkläder var vi på körövning i Margretelund och efter det samlades kören på Mogårdens äldreboende, där vi framförde ett antal sånger. Efter framträdandet blev vi bjudna på kaffe.
När vi kommit hem och fått på vardagskläder, ätit middag och vilat raklånga på våra sängar en stund, åkte vi till Hortlax och kvistlackade det virke vi hämtade på förmiddagen.

Inga kommentarer: