fredag 7 oktober 2011

Shit! Jag var tvungen vika mig för gårdagens Sudoku i P-T. Ja tidningen finns ju kvar...
Vi hade lovat att vara på Svarvargatan 26 kl 0945 idag. Ett SMS, ägnat att kolla om vi hängde med, kom i god tid före. Det känns så fantastiskt att vi kan vara med och att vi fyller en uppgift. Vi åt frukost och åkte så att vi var framme i god tid. Isla stod med dörren på vid gavel och trots att hennes språk är speciellt, kände vi oss välkomna. Liam slaggade i barnvagnen ute. Det fortsatte han med ett bra tag, efter det Elina åkt till sin Outlet-shopping. Isla konstaterade att jag kommit orakad, men det verkade vara OK i alla fall. Vi lekte och läste som vi brukar och så småningom vaknade Liam. När han fick komma in, hade han legat tyst för sig själv en stund. Han är en sexmånaders kille som utvecklas och mognar så att det märks för varje gång vi träffas. Ja, samma sak gäller ju för Isla, men hon har hunnit längre.
Vi fick berättat för oss om Monikas och Isla ruskiga äventyr igår. Det var hos mormor i Svensbyn. De hade varit upp på vinden, som de brukar och var på väg ner då det hände! Mormor som bar sitt barnbarn halkade först med den ena foten och sedan den andra och båda föll utför trappen. Man kan föreställa sig vilka tankar som hann snurrade i Monicas hjärna. Det slutade lyckligt. Ja, om man bortser från blåmärken och ömhet som mormor får dras med ett tag. Isla stötte sig också men uppvisar inga bulor eller blåmärken. Hujedamej så snabbt det kan hända.
När Elina kommit tillbaka från sin shoppingtur, stannade vi en stund längre, men till slut var det lunchdags för oss, så vi åkte hem.
Efter lunchen åkte vi till Hortlax och slutförde kvistlackningen. Det tog ett par timmar, men nu är det klart.
Conny och Monica tittade in en stund på eftermiddagen. Det blev lite the/kaffe/vatten och en pratstund.

Inga kommentarer: