söndag 19 maj 2013

Pingstdagen.

I dag kom Mathias med Liam och Isla vid halvåtta. Vi skulle ha hand om dem för att han skulle kunna åka till bygget. Elina har haft tolvtimmars natt och skulle sova. Monica kom om en stund och skulle vara här  också. Elsa följde med Monica, för att Ida hade feber. Då var det dags för mig att åka till bygget. Där var , förutom Mathias, Andreas, Robert och Erling, Vi fortsatte med takpanelspikning och montering av armaturdosor mm. Ibland var det lite knöligt, men vi löste de problem som uppstod.

Vi avslutade dagen vid femtontiden. Det har varit uppemot +30 inne i huset, men utomhus har det varit c:a +20. Solen som värmer taket, står för temperaturhöjningen.
Vi har varit i Björklundahallen idag, Gun-Britt på Actic och jag var först på ett 45 minuters Kettlebellpass med Jens och direkt efter det, ett tretti minuters IndoorWalking med Linda - den blonda. Uffe ringde under eftermiddagen. De var på väg hem från Karlstad, där det har varit SM den här helgen. De var mycket nöjda med sin placering (20:e, jämfört med 22:a 2012) De har tyvärr åkt på en förkylning, men hade inte feber, så de kunde genomföra sitt program.

Inga kommentarer: