tisdag 6 december 2011

Smoking.



Det har varit en del telefonprat i dag. Men jag hann med att hjälpa Gun-Britt att tona håret. På eftermiddagen var jag in till ”Cinderella” och hyrde en smoking till nyårskvällen då vi skall vara på Champagnehyllan, där vi äter Skaldjursplatå och till det serveras det allra bästa Chablis.
På Högfjällshotellet är det dresscode Smoking på nyårsafton!
* För henne: här kan du använda en lång klänning, se dock till att den inte är fullt så galabetonad. En stilfull knäkort klänning fungerar. Du får däremot inte använda handskar.
* För honom: gäller svart eller mörkblå smoking, sidenslag på jacka samt sidenrevärer på byxor. Frack eller mörk kostym är inte att rekommendera.


Det var takspikning i kväll. Vi var duktiga, så att det blev slut takpanel. Patrik får beställa påfyllning och om det går optimalt, får jag åka och hämta i morgon efter körens terminsavslutning. Sedan kan vi shellackera på kvällen. Gun-Britt har varit på besök hos sin svägerska Birgit. Där träffade hon Marianne. Systrarna har mycket gemensamt. De går på samma vattengympa, samvaroträffar mm och ringer varje dag till varann.

Inga kommentarer: