lördag 24 december 2011

Julafton.

Grötgrytorna stod beredda och Gun-Britt startade dem. Det var ganska stora volymer, så vi fick lov att byta gryta när vi började fylla på mjölk. Jag ägnade mig åt att ringa, Ulf ringde oockså, men jag fick en pratstund med Cammilla Nejdeman, som är hemma hos sina föräldrar i Hortlax. Så småningom hade vi allt på bordet och när gästerna kom, var vi ganska klara. Det blev en trevlig stund, men Ida och Patrik var i Sunderbyn, så de kom inte.Adam och Svea hadde gjort en fin ljusbricka med lite egenhändigt gjort pynt. Det var fint! De fixade även en känsla av liv och lust i huset. Jamenvisst, God Jul!

Grötgrytorna stod beredda och Gun-Britt startade dem. Det var ganska stora volymer, så vi fick lov att byta gryta när vi började fylla på mjölk. Jag ägnade mig åt att ringa, Ulf ringde också, men jag fick en pratstund med Cammilla Nejdeman, som är hemma hos sina föräldrar i Hortlax. Så småningom hade vi allt på bordet och när gästerna kom, var vi ganska klara. Det blev en trevlig stund, men Ida och Patrik var i Sunderbyn, så de kom inte. Adam och Svea hade gjort en fin ljusbricka med lite egenhändigt pynt. Det var fint! De fixade även en känsla av liv och lust i huset. Jamenvisst, God Jul!
När vi klarat undan resterande mat, det blev mlycket gröt över, åkte vi till Svensbyn. Monica och Conny hade julkväll med mat, tomte och klappar för sina barn med familjer och så fanns det både stjärt- och hjärterum även för Gun-Britt och mig.Jag fick hjälpa Liam att ta sig en liten tupplur. inte bara han, jag slocknade nog ett par gånger, men han blev pigg av att sova och höll igång bra resten av kvällen. Tomten kom ju på besök och det blev åtskilliga klappar till både Liam och Isla.


Inga kommentarer: