onsdag 24 september 2014

Sång och surströmming.

I går hade jag tvättat 5,8 kg mandel- och lika mycket rund potatis.
Vi åkte till Ekologen för att förbereda kombinerad sångövning och surströmmingslunch. Vi hade med oss allt som skulle vara. När vi kom fram, var det redan full verksamhet i logen. "Paltflickorna" var där för att tvätta fönster och byta gardiner. De hade missat att informera sig om det var ledigt för den verksamheten. Flickorna hann göra klart och nu hängde höstgardinerna på plats. Det var bra uppslutning bland körmedlemmarna och vi hann gott och väl göra klart, allrahelst som vår sångfröken ringde och erkände att hon hade missat att vi skulle vara i Ekologen i dag. Hon kom så småningom och vi kunde genomföra både sång och ätning.  Efter  sångövningen, var det matdags.





Vi hade kokat tillräckligt med potatis, skalat och hackat lök, öppnat sju burkar av Kallax, Storö och Oskars och det räckte till alla. Till kaffet/teet efter maten fanns det Arraksbollar och Chokladbollar.




Vår nye körmedlem Torbjörn Riktig underhöll med sitt munspel och eftersom gästerna var sångare, uppstod spontan allsång.

Inga kommentarer: