onsdag 29 oktober 2014

Lökar och Tabata.

I går tisdag, var vi in till Öjeby Hälsocentral och vaccinerade oss mot årets influensa. Sedan besökte vi Bibblan och lånade Mp3 versionen av: Alexander Mc Call Smith, "Kärlek, Vänskap och Choklad", Nina Backlund "60+ och Singel" och Unni Lindell "Sockerdöden". Sedan var vi hos Granngården och köpte Tulpan- och Pärlhyacintlökar. Vi planterade dem, dels tillsammans med Kejsarkronorna, i en balkonglåda och i tre buketter vid Rododendron.











I dag, onsdag, var vi på seniorgympa. Den leddes av Linda. På hemväg därifrån svängde vi in hos Coop Konsum. Vi behövde bara Kökspapper, Rågsikt och Havregryn, men när vi kom därifrån hade vi fått ihop en rejäl börda, som kostade 225,13. Så kan det gå, när inte haspen är på.
I Eftermiddag hade vi tid hos Bilhallen. Det var inkallande för kontroll av skarvdon på bromsrören och kostnadsfri förbesiktning inför bilprovningen, där vi skall vara 2014-11-07 kl. 11:10.
18:30, har jag varit på ett "Tabata"-pass med Jens. Det var rejält svettigt och kändes bra. Men om jag hakar på och skall vara med även på det, blir det sju träningspass per vecka...

Inga kommentarer: