söndag 18 maj 2014

Henry Granberg 80.

I går var det 17 maj, så Valter fyllde 91. Men vi förträngde det för Melodikrysset, telefonsamtal och att vi på kvällen var bjudna till Målargatan 6. Bo hade sitt födelsedagskalas då, fast han egentligen fyllde i måndags. Svea ringde och bjöd oss. De var första gången hon själv har ringt oss. Vi var där 17:30 tillsammans med Jan-Ola, Christine, David, Ella och Torborg.

I dag, lördag ringde jag och gratulerade Valter. Han bjöd oss att komma och dricka kaffe/te och få en tårtbit. Vi åkte dit, satt och pratade en stund medan vi fikade. Vi fick lov att vända hemåt ganska snart, för vi var bjudna till Henry Granbergs 80-årskalas i Skogsgården Bölebyn. Vi samlades där 14:00 tillsammans med bortåt fyrtio släktingar och vänner till Eivor och Henry. Det har varit en riktig försommardag i dag, det vackra vädret bidrog till att det blev ett trevligt kalas. God och mycket mat. Eivor hade förberett och gjort det mesta av maten, med hjälp av sina söner med familjer. 
Henry hade avsagt sig alla slags presenter, utan den som absolut ville ge något, skulle lämna ett bidrag till Hjärt- och lungfonden eller valfritt välgörande ändamål. 
På hemväg, åkte vi till Tomas och Gun Lindgren och köpte potatis, som vi körde till Monica och Connys källare.




Inga kommentarer: