onsdag 7 oktober 2015

Canal Digital

Gun-Britt hade varit uppe 05:00 och hade hämtat in tidningen, Gjort matsäck till sången när jag kom upp ur bädden. Före 09:00 åkte vi till Seniorgympa 55 med Malin, sedan behövde vi uppdatera våra armband. Det betydde att vi var ett par minuter sena till sången, men vi hade ju gjort våra övningar, så det fick gå an. Efter sången åkte vi hem, G-B. gjorde lunch och sedan vilade vi ett tag, d.v.s. jag fick en rejäl tupplur. Sedan kom N.N. från AUDIO VIDEO och monterade parabolantenn.


Jag hade kvar ett 10 mm vp-rör, som var bra att använda för att få ner ledningen från vindan. Allt med monteringen gick utan mankemang och snart var installationen gjord. Efter middagen åkte vi in till Piteå Museum. Berättarkväll: Vi som är medlemmar gick in gratis och blev dessutom bjudna på kaffe/te och kaka. Gun-Britt fick betala 50:-
 
 Marinarkeologen Christer Westerdahls berättelse om medeltida samfärdsel, längs Norrlandskusten, var intressant. Men nog var det något huvud son nickade till då och då. Kaffet och kaka gjorde susen och behållningen av Berättarkvällen var positiv.

Inga kommentarer: