torsdag 19 mars 2015

Genomgång inför Second Chans.

Onsdag 18. Vi var på Seniorjympa kl 09:00. I dag var Malin tillbaka. När vi skulle springa och rusha, fick jag någon slags sträckning i höger ljumske. Det kändes såpass att jag haltade resten av dagen. Vi var på Sångövning kl 10:30. Dagny levererade slipsarna, de nya som vi skall ha till körkläderna.
19:00 var vi i Solandergården på föreningens årsmöte. Vi blev bjudna på kaffe/te och mackor.

Torsdag 19. 06:10 Indoor Walking med Hanna som ledare. Sedan, vid elvatiden åkte vi till Havsbadet. SPF-Rönnen har haft medlemsmöte. Hortlaxgruppen var ansvarig. Jag hade med blanketter för intresseanmälan till studiecirklar. Jag fick ihop en del i alla fall: "Hjärt- Lung- Räddning" var det åtta som anmält intresse. "Alla kan surfa" ville tre vara med och till "Svampkurs" bara en. Men i alla fall, det blev några och det är bra, i jämförelse med hur det brukar vara.
Det blev ett trevligt medlemsmöte. Förutom en god lunchbuffé, bjöds publiken på en trevlig musikalisk underhållning av Anders Engberg och Mikael Lifvakt. De framförde ett uppskattat program med låtar av Cornelis Vreeswijk, Gösta Linderholm, Tomas Ledin, Peter Lundblad, Lisa Nilssoon, Tommy Nilsson, Peter LeMark m.fl. Efter musikunderhållningen var det Kaffe med kaka och slutligen lotteridragning. Jag hade köpt tio lotter och vann en sockerkaka. Vi åkte direkt till Backeskolan / Sunnan och hämtade Svea. Gun-Britt värmde köttbullar och kokade makaroner till middag för familjen Lindström och oss två. När vi åkte hem fick vi med oss tre flyttlådor och en plastsäck med saker som skall köras till "Second chans". Men f.n. finns allt inne i vårat hus för en genomgång...

Inga kommentarer: