torsdag 22 september 2011


Efter frukost åkte vi till Pite Havsbad. Vi (sångkören) skulle träffas halvelva för att kolla hur kören skulle stå och att repetera inför vårt framträdande kl tolv. Det kändes struligt. Gubbarna surrade och Elin fick ta i på skarpen för att göra sig hörd. Sången gick inte bra. Casinolokalen är ingen kyrka och därför kändes de som att sjunga mot mossa. Många blev missmodiga och Elin fick ta fram sina pedagogiska talanger. Det gjorde susen! Vid körens framträdande, just när medlemsmötet började, kändes allt perfekt. Det kändes bra att sjunga och responsen från publiken var mycket positiv. Efter körsången var det dags för lunchen, som bestod av köttsoppa med ostsmörgås. Maten blev mycket uppskattad, kanske för att vädret kändes ruggigt och en varm soppa var precis vad som behövdes. 
Nästa punkt i programmet var modevisning, där några ur föreningens medlemmar visade upp vackra höstkläder. De presenterades av Monicas Seniorkläder.





Monika Bäckman Wande framförde en roande och tänkvärd monolog, som handlade om vad vi bär med oss i vår livsryggsäck.                                Efter detta var det dags för kaffe/the och en god blåbärskaka med en klick grädde. Wiviann Westin presenterade studiecirklar som skall startas under hösten. Sist var det dags för dragning på de lotterier som sålt under träffen. När det var avklarat, avslutades medlemsmötet av ordförande Staffan Lindmark, som tackade ansvarsgruppen för det fina arrangemanget.

Vi åkte hem och gjorde oss redo för gymmet. Jag skulle vara på mitt "Gymstickpass" kl 1730 och Gun-Britt gick till sitt pass på Actic. För min del blev det rejält med svettdroppar på golvet. Men det känns skönt och är roligt. Jag tog god tid på mig med stretching och sedan dusch och bastu. Regnet vräkte ner så jag ringde Gun-Britt, som hämtade mig. Hon bjöd dessutom på något med korv, ägg och potatis u stekpannan.

Inga kommentarer: