lördag 14 december 2013

Vakna!

Onsdag 4. Väckning halvfem, vi var hos Elsa, Gun-Britts barnbarnsbarn klockan sju, för att vara sällskap medan hennes mamma var på BVC. Sedan blev det trångt i agendan. Seniorjympa kl nio. Vi skulle varit i Björklundahallen, omklädda då, men det gick ju inte. Klockan var tjugo över nio innan vi var på banan. Malin hade infört cirkelträning, ett nytt begrepp som uppskattades. Det var det sista passet för hösten och därför hade vi skramlat till en Guzmania, den fick Malin som bevis på seniorernas uppskattning av hennes engagemang i vårt välbefinnande. http://www.youtube.com/watch?v=NvCoELUafu4 

Torsdag 5. Väckning halvfem, men nu berodde det på att väckaren stod kvar på den tiden. Det var pensionärföreningens julfest på Havsbadet. Vi hade ambitionen att vara där i så god tid, att vi kunde reservera en bra plats åt Tora och Set Sandström. Men gissa vem som reserverat åt vem! På programmet stod julbuffé och underhållning, ett framträdande av elever ur Dansklassen åk 9, allsång ackompanjerad av Anders Pettersson på piano, en tårdrypande sketch med tomten som var bekymrad över att "Ingen tror på tomten längre". 
På kvällen var jag på ett 45 minuters Kettlebellpass. Ganska tufft med den barlast jag bar i magen.

Fredag 6. Väckning igen, men inte förrän 06:00. Jag skulle få följa med Conny ut i skogen, så det var att ta fram skyddsutrustningen. Det skulle fällas björkar som stympat av "nävertjuvar" Vi var där fyra timmar. Även det kändes i kroppen.    



Inga kommentarer: