söndag 3 januari 2016

Monica fyller år

Nyårsafton och nyårsdagen var matutbudet ganska påvert, Stekt korv, som visade sig vara lättkorv, med kokt potatis. På nyårsdagen var det fiskbullar i dillsås och det var anpassat till våra behov just då. Det var ganska skönt och det blev ett nytt år i alla fall. I går, lördag, efter melodikrysset och dit hörande telefon prat blev det blöta, baserad på Finnaggat tunnbröd i skinkspad och lite av skinkan.

Till middagen, hade vi lyft lite grann. Då var det lättsaltad lax kokt i grädde med Sweet Chili Sauce, med kokt ris, broccoli och rivna morötter. Till det ett glas vitt...

I dag fyller Monica 55 och det har varit knytkalas hos Öhmans. Gun-Britt och i viss mån jag, har bidragit med bland annat Laxlåda och skinka.
 
Vi hade ordnat varmhållning av laxlådan med 2 st 5-litersdunkar varmvatten i en frigolitlåda. När vi kom fram till Svensbyn, var redan Elina och Ida där med sina respektive familjer. Strax efteråt, kom Bo med sin familj. Då var vi inklusive värdparet, sexton personer. 
              
Det blev en lyckad födelsedagsfest, vi sjöng "Ja må hon leva" och hurrade för födelsedagsbarnet. Tack för allt Monica och Conny!













Inga kommentarer: