onsdag 18 november 2015

Magrutor.

09:00 Var vi på plats för Seniorjympa med Malin,
 i omklädningsrummet efteråt, var vi fyra herrar med + efter åldern, i sällskap med ett gäng Rosvikspojkar i lågstadieåldern. En av dessa frågade med allvarsam röst:"Har ni aldrig haft magrutor?" 
När jag var klar med dusch och bastu, var klockan 10:20. Vi hann ganska precis till sångövningen. Innan vi började öva, berättade jag ovanstående episod för körmedlemmarna. Munterheten och skratten kom lite successivt allt efter som "polletten trillade ner". Lite roligt det också. 
Efter lunchen ringde Elina och erbjöd oss att komma och vara med henne och barnen. Det skulle bakas, blandas, rullas och kavlas. Det är säkert kul för de unga, men ofattbart roligt att vi blir inbjudna
Elina skall jobba i natt, så hon gick och la´ sig en stund medan vi var kvar där. Men vi åkte strax före halv sju, det hade snöat och föret på E4 var inte det bästa. Vi åkte direkt till Solandergården, där det skulle vara en föreläsning och filmvisning om Laver. Vi kom dock för sent, det var redan "lapp på luckan", d.v.s. fullsatt.
 Nu hoppas vi att det kommer i repris.



Inga kommentarer: