lördag 28 november 2015

Knytkalas.

I dag har Gun-Britt "stått i" med matlagning. Det var sillsallat, inlagd gurka, plommonspäckad fläskkarré och brysselkålsgratäng.
 
Vi var inbjudna till en släktträff hos Bo och Anneli. Det var knytkalas, så de övriga gästerna bidrog med sina matknyten. De var inga små knyten och maten räckte väl till åt  alla. Det blev över, så när det var dags för uppbrott, hade alla något knyte med sig hem. Det var ett trivsamt kalas. På grund av vattkoppor, kunde inte alla komma. Men vi var i alla fall tjugo gäster vid borden inklusive värdfolket. Bo & Anneli med Adam och Svea, Monica & Conny, Elina & Mathias med Isla och Liam, Ida utan Patrik, som var hemma med Elsa och Signe (Vattkoppor) Christin & Jan-Ola med David och Ella, Joakim och Karin med den yngsta, Allis, som med sin charm ägde kvällen.
  Allis med sin farfar.
Ja och så Gun-Britt och Bertil. Dessutom saknades Fredrik. Ja, det var tjugo, men kunde ha varit tjugofyra. Svea ringde och påminde mig om att min kamera står kvar där. Därför får  du vänta på att det här inlägget skall uppgraderas med någon bild. Men nu (tisdag) är kameran hämtad.
Borden var dukade
och maten upplagd
Det var bara att ta för sig.
 



 


Inga kommentarer: