måndag 17 november 2014

Nu då.

Kära dagbok.
Torsdag låg vi till nio. Det gjorde inte ont. Valter ringde och berättade att Mimmi ramlat ur rullstolen, handlöst och slagit ansiktet i marken. Det hade gått till så, att de parkerade på handikapplatsen på bortre sidan av Rådhustorget. När de så gick över torget, gick rullstolens små framhjul ned i en ränna och det blev tvärstopp. Då föll Mimmi och hann inte ta emot någonting utan slog ansiktet i marken. Nu ville de prata om det fanns någon olycksfallsförsäkring knutet till medlemskap i SPF. Det finns en sådan, men den gäller bara om man är på väg till eller från ett möte, anordnat av SPF. Så var inte fallet denna gång. Hon hade skadat sig så pass, att det var ambulansfärd till akuten som gällde. Ganska mycket blod, men inte skelettfraktur. Nu hade de varit på Öjeby Hälsocentral för att kontrollera blessyrerna. Mimmi har även fått beställa nya glasögon. Vid ett sådant här tillfälle, hade en fungerande olycksfallsförsäkring varit bra.
14:30, var vi klara för ett pass TaiChi i Björklundahallen. Det är så mjukt och avstressande och så sitter man tillsammans efteråt med en Smoothie. Senare 18:15 var jag tillbaka i hallen bredvid på ett pass Tabata Cardio 55 min. Det var lite annorlunda, jobbigt och svettigt. Efter det var det att ställa om fokus på 45 min Kettlebell. Gun-Britt var med och gick på Actic. Nu skulle vi vara lediga fredag och lördag. Sovmorgon även fredag morgon. Vi promenerade, med sparken. Plastmedarna gick bra ovanpå snön som kommit, ett par centimeter bara. Lördag var det melodikryss och tillhörande telefonprat. Sedan åkte vi till Svensbyn. Besökte Conny och Monica, De hade Liam och Isla hos sig. Barnen skulle sova över där. Vi var sedan och tittade till Norbergs, hämtade lite potatis ur deras källarförråd. Allt var i sin ordning. Söndag var det lugnt, Vi åt lunch á la skogskoja. Uppstekt potatis med Falukorv. Den åt jag direkt ur stekpannan, som sig bör.

 Gun-Britt gjorde middag på en Regnbågsforell. Den åt vi vid sjutiden, när vi båda var hemma efter dagens träningspass.
I dag, måndag, var det IndoorWalking 06:10 med Hanna. Mathias och Elina ville ha sällskap till Isla och Liam mellan att Mathias åkte till jobbet och tills Elina kom hem från ett utbildningspass. Sedan skulle Isla på simskola och någos behövde hålla Liam sällskap. Det blev så, att jag skjutsade Gun-Britt till Höglandsnäsvägen 8. Där stannade jag tills Elina kom hem. Vi lekte med barnen, ritade och läste.

Gun-Britt satt tillsammans med Liam som åskådare medan Isla gjorde sin simlektion.
Sedan åkte jag  till Folke, som bjöd på middag. Jag hjälpte honom att laga skivans infästning på ett klaffbord som hade havererat.

Inga kommentarer: