onsdag 3 februari 2016

Vänster halvljus mörk.

Gångna helgen har Ulf och Anette varit här. Vi hämtade dem på torsdagen och gjorde en liten sväng i Luleå. På Roasters blev det en sen lunch. Skagentoast, de som inte körde fick dela på en Cava att dricka till. Alkoholfri öl är inte fy skam det heller. Våra gäster hade med sig en förkylning, som jag tog till mig. Lördag var jag riktigt risig, men på måndag, när vi skjutsade dem tillbaka till flyget, kände jag mig ganska kry. I så fall kom jag lindrigt undan. Nu är det ju så att förkylningar har ingen etikett som talar om varifrån de kommer eller vart de går...
Uffe/Nettan skulle tävlingsdansa här i Piteå. Deras tävling var i anslutning till SM, men ingick inte i det. De var nöjda med resultatet och att det där med förkylning hade passerat så dom vågade ta ut svängarna. 
I dag har vi varit på sångövning med kören. Då jag backade ut ur garaget, upptäckte jag att vänster halvljus var mörk. Jag bytte båda lamporna och det gick bra, så när som att locket som tätar lamphuset tappade jag ur greppet, det föll ned och var inte nåbart uppifrån. Då är det att krypa ner och försöka lossa det plastsjok, som locket stannat på. Middagen i dag var Plättar med Hjortronsylt och Crème Fraiche. Så har jag det.
 

Inga kommentarer: