söndag 29 oktober 2017

ICEBUG

Tjaa, nu är nog sommaren slut. Det har snöat och regnat av och till under veckan. Till i dag har det resulterat i en rejäl "glägga" toppad med ett tunt lager snökristaller. I det soliga vädret var det läge för en promenad och säsongpremiär för vår "ICEBUG". men så skönt, att kunna gå vartsomhelst utan att riskera fall på grund  av halkan.
Osökt kommer jag ihåg att det är dags att vintra gräsklipparen och att byta ut den mot snöslungan...


I går lördag, hade vi fått löfte om att Elsa och Signe skulle besöka och vara tillsammans med os medan deras mamma skulle shoppa gardiner. När de kom, var de storögda och andäktiga. Vi skall vara själva här, för ni är ju vuxna. Vi fick färgglada teckningar att sätta på kylskåpsdörren. Senare kom Elina med två tigrar i sällskap. Isla och Liam hade fått varsin tigeroverall.

Fredag var Lennart Hanssons jordfästning i Hoppets kapell. En vacker ceremoni, ledd av Jan Lundqvist. Rainer  Lind stod för det musikaliska inslaget, solosång, orgel och piano. Efter det blev jag bjuden hem till Beda och Bore på kaffe, macka och en krämbulle, Det drog ut på tiden, så vi var tvungna att avstå från Seniorgympan på eftermiddagen.

Torsdag regnade det, med ett inslag av snö. Jag tog ned kompostkvarnen från vinden och körde hallonriset genom den ned i komposten. Det har blivit ganska vedigt över sommaren, men nu ingår även det i kretsoppet.


Inga kommentarer: