onsdag 13 april 2016

13 april

I dag var det sångövning 10:30, men vi fick ta på oss kördress för att åka och uppträda på Munkberga. När vi skulle börja sångövningen, sade Caroline "Alla som inte fyller år i dag, får ställa sig upp!" Så blev det: Ja, må han leva...
Födelsedagsfirandet började redan i går, då Folke kom körandes med sin El-moppe. Han hade med sig en fin bukett med rosa rosor.
Det är ju en prestation av honom, att först köra in till buketten och köpa blommor och sedan köra hit med dem. Han hade blomsterpaketet mellan benen när han satt och körde. Vid vattenverket kom det en vindil och blåste iväg blomstren. Men som tur var kom det en dam förbi, som hjälpte honom, så han fick tag på blomstren och kunde fortsätta. Det hade nog varit riskabelt för honom att försöka ta upp paketet själv.

I dag serverades den ultimata födelsedags frukosten, bruta med stekt falukorv och lingonsylt.
 I dag på eftermiddagen, kom Conny och ville ha tårta och kaffe. Sedan skulle han iväg och vara sällskap till Liam och Isla, medan Elina var på ett fotbollsföräldramöte. Han fick med sig en rejäl bit av tårtan att bjuda på. Sedan kom Monica. Hon kom direkt från jobbet och fick en bit glutenfri pizza till middag. Vi följde sedan med henne till Norrfjärdens Folkets Hus, där det var "Café Tittin"
 
Där presenterade Caisa Lindqvist sitt examensarbete: En gripande föreläsning om hur det är att växa upp i en missbrukarfamilj. Det var knökfullt i Folkan Norrfjärden. Publiken uppskattade Caaisas framförande och hon fick stående ovationer efteråt.

Inga kommentarer: